_MG_8663.jpg

Het vertrouwde

van Nederland, 

Het heerlijke van

een tropisch eiland!

Curaçao

Feel it

for yourself.

Curaçao is een veelzijdig eiland. Met een oppervlakte van 444km² (61 kilometer lang en zo’n 5 tot 14 kilometer breed) is Curaçao het grootste eiland van de voormalige Nederlandse Antillen. Het ligt in het zuid westen van de Caribische zee, 70 kilometer voor de kust van Venezuela. Door deze ligging valt Curaçao buiten het orkaangebied. 
De gemiddelde temperatuur van 28C en de verkoelende bries van de altijd waaiende Noordoostpassaat, zorgen voor een aangenaam klimaat op Curaçao. De officiële taal op Curaçao is Papiamentu, maar vooral Nederlands en ook Engels en Spaans wordt volop gesproken.
Prachtige stranden, heerlijk eten, een heel goede infrastructuur en uitstekende medische voorzieningen. Curaçao is uitstekend bereikbaar. Vanuit Nederland vliegen er twee vliegmaatschappijen dagelijks op Curaçao. Ook vanuit Noord en Zuid Amerika is Curaçao goed bereikbaar. 

Neem contact met ons op.

 The Penthouse Curaçao
Royal Palm Resort 14F
 

Volg je ons al?

  • Facebook
  • Instagram

Over ons; ontmoet je host

Ik zou een boek kunnen schrijven over mijn leven, maar in het kort komt het erop neer dat ik van jongs af aan hard heb gewerkt, veel heb gezien en meegemaakt en er steeds meer achter kom dat alles draait om het tellen van je zegeningen. En daar volop genieten. Durven doen waar je gelukkig van wordt en waar je anderen blij mee kunt maken. Dat is ook de reden dat we dit appartement hebben gekocht en met jullie delen:)

Meer info

TheC_Logo_Font-01.png
Privacy Policy
Algemene voorwaarden